Regenesis ®

Energetische therapie: Regenesis® 

Regenesis® therapie is een baanbrekende healing methode  die chronische problemen kan verhelpen of gunstig kan beïnvloeden waardoor het probleem beheersbaar wordt.

Deze behandeling kan voor veel gezondheidsklachten worden ingezet, waaronder:

  • Vrijwel alle voorkomende problemen aan de wervels, zoals nek- en rugklachten (ook versleten nekwervels en scheefstand), scoliose, kyfose, bekkenpijn, ischias, hernia, schoudergewrichten, frozen schoulder en RSI;
  • Hoofdpijn, clusterhoofdpijn, migraine, epilepsie, oorproblemen;
  • Organen, zoals blaasklachten, prostaat klachten, diabetes, eczeem;
  • Luchtwegen, astma, bronchitis;
  • Hormoonsysteem (endocriene systeem);
  • Verbetering van het immuunsysteem, in geval van chronische ziekten,
  • Stress, trauma, depressie en vermoeidheid;
  • Blessures en brandwonden.

De behandeling

Een behandeling begint met een werveltherapie, vervolgens worden afhankelijk van de klachten specifieke drukpunten behandeld die de directe oorzaak zijn van het probleem, zoals de endocriene klieren, organen, traumapunten of gewrichten.

Het is een pijnloze behandeling die niemand schaadt, omdat uitsluitend wordt gewerkt met de overdracht van energie.

Regenesis® therapie een moderne en uitgekiende manier van magnetiseren. Via de handen en de vingers wordt op specifieke drukpunten van het (aangeklede) lichaam energie gegeven. De energie versterkt het zelfhelende vermogen van het lichaam, waardoor de klachten kunnen worden verminderd of weggenomen1.

Zowel tijdens als na een energetische behandeling kunnen er, afhankelijk van de persoon, uiteenlopende reacties zijn. Het zijn aanwijzingen dat het zelfhelende vermogen in werking wordt gezet. Zo kan men warme of koude tintelingen voelen, emoties ervaren of de behoefte hebben om te bewegen. Daags er na kan tijdelijk spierpijn optreden omdat de stand van het lichaam is veranderd.

De duur van de behandeling varieert van 1,5 - 2 uur. De tarieven staan vermeld op de kolom rechts van deze bladzijde.

Aad Orgelist is  gecertificeerd NATUURGENEESKUNDIG REGENESIS THERAPEUT

 

De oorzaak van ziek zijn

Ziekten en lichamelijke klachten zijn een signaal van ons lichaam die ons vertellen dat er natuurlijke processen in ons lichaam uit balans zijn. Slechte voeding en overmatige stress zijn belangrijke oorzaken van lichamelijke klachten. Bewuste en onbewuste stress kan voortkomen uit onverwerkte emoties vanuit het verleden, zoals trauma’s en conflicten, die  uiteindelijk klachten en ziekten veroorzaken. Bijna een derde van de Nederlandse bevolking kampt met een chronische ziekte. Daarnaast hebben  zo’n 1,6 miljoen mensen last van nek- of rugklachten.

De kwantumfysica toont aan dat alle materie energie is. Energie is trilling en kan uit verschillende frequenties bestaan van zeer dichte energieën (materie) tot de meest subtiele energieën. De mens heeft een energiesysteem dat uit verschillende lagen is opgebouwd. Hetzelfde geldt voor de aarde, die heeft ook energielichamen die uit verschillende atmosferische lagen bestaan. Als mensen worden wij constant beïnvloed en gevoed door de energieën vanuit het universum en de aarde.

Maar ons lichaam is ook instaat om een krachtige,  zogenaamde Blue Dot Energie op te wekken die werkt op DNA niveau, die ziekte en beschadigde cellen kan herstellen.

Regenesis® is een healingmethode die is ontwikkeld door Robert Rasmusson (USA), die de aanwezige Blue Dot Energie in het menselijk lichaam activeert, en in staat is om zieke en beschadigde cellen te regenereren. Door de Quantum-Academy in Nederland is deze methode uitgewerkt en geperfectioneerd, met het doel deze energetische therapie uit te dragen via gecertificeerde therapeuten.

 

 

 

 

 

Tarieven

Behandeling : € 60,-
Een sociaal tarief mogelijk voor mensen met een minimum inkomen.
Duur van de behandeling ca. 1,5 tot 2 uur.

Voor een consult: zie contact

1  Zie disclaimer