Gerard

Op het ogenblik dat Aad mij vertelde dat hij succesvol met Renegesis Therapie werkt heb ik hem gevraagd om te kijken naar de aanpak van eczeem uitslag op mijn onderbenen.

Ik heb redelijke ervaring met aanvullende methoden op de reguliere geneeskunde en weet dat hier goede resultaten zijn te behalen door zelfgenezing gebaseerd op het herkennen van blokkades in je lijf die op termijn leiden tot ernstige ziektes.

Bij het eerste consult zag Aad direct een scheefstand in mijn lichaamshouding. Geen onbekende conclusie voor mij; mijn lerares Tai Chi heeft dit 20 jaar geleden gezegd dat ik scheef sta en daardoor niet in balans leef.

De eerste behandeling bleek al direct resultaat te geven. Na mijn tweede instructiedag Nordic Walking was de instructrice stomverbaasd dat ik zo recht liep.
Na enkele behandelingen bleek de eczeem al heel minimaal te zijn en ik kon het aantal smeerbeurten met speciale alternatieve olie terugbrengen van 3-4 x daags naar 1x.
Heel langzaam kwamen de emoties geleidelijk los en kon ik objectief oorzaak van de spanning en de oplossing ervan aan elkaar verbinden. Natuurlijk is dit een langdurig traject maar het fundament is gelegd door deze behandelingen.

Naast deze oplossing voor mijn eczeem bleek een grote blokkade in nek en onderrug te zitten. Door de behandelingen is hierdoor een grote verbetering bereikt. Ik kan mijn nek verder draaien zonder pijn en de onderrug voelt minder vermoeid aan.

Ik kan dus zonder overdrijven opschrijven dat de behandelingen ruim voldoen aan de vraag die ik heb voorgelegd. Ik sta verbaasd over de geweldige hoeveelheid energie die deze behandeling vraagt en dat Aad hier weinig hinder van ondervindt.

Gerard

Geplaatst in alles, Regenesis.