Jarenlang hoofdpijn

Jarenlange hoofdpijn, jarenlang maximale pijnstillers slikken, jarenlang dokteren en onderzoeken. Als je dan echt niet meer weet waar je het moet zoeken, ga je naar onbekend terrein. Voor mij was alternatief genezen wel bekend, maar nooit echt gebruik van gemaakt. Toen kwam ik in aanraking met klassieke Accupunctuur, dit was al een hele openbaring en hielp goed voor bepaalde tijd. De acupuncturist vertelde dat hij de pijn kan verzachten maar niet de oorzaak kan weghalen.

Dan ga je verder zoeken en kom je op internet blue dot Regenesis tegen…het zelfhelend vermogen van je eigen lichaam herstellen. Wie niet waagt, die niet wint, stoute schoenen aangedaan en gebeld met Aad. Het was een heel fijn gesprek aan de telefoon en we hebben een afspraak voor een eerste behandeling ingepland.

Meteen na die eerste behandeling was er merkbaar verschil. Ik heb in totaal 7 behandelingen gehad. Nu slik ik voor het slapengaan 2 x 500mg paracetamol en voor de rest niks meer. Hoofdpijn heb ik zeker nog wel. Maar als ik dan even een uurtje kan slapen is het opgelost. Helemaal weggaan heb ik nooit verwacht daarvoor loop ik er al te lang mee. Maar ik ben echt super tevreden met het behaalde resultaat.

Dank je wel Aad. En ik hoop dat ik door dit bericht iemand over de streep kan halen, die net als ik met te veel pijn loopt, om de telefoon te pakken en een afspraak te maken.

Annemiek van den Hooge

Geplaatst in alles, Regenesis.