Jeanne K.  Vlaardingen

Aad Orgelist heb ik leren kennen via een training. Ik heb toen zijn beide boeken gelezen en het boek over zijn overleden dochter Eveline las ik in een zucht uit. Het raakte mij diep. Via onze opleiding hebben we veel contact, wat erg leerzaam is. Op een gegeven moment had ik last van mijn nek en mijn rugwervel stond niet recht. Aad heeft mij toen een wervelbehandeling gegeven en ook het advies dat ik de juiste supplementen gebruikte. Op afstand heb ik meerder behandelingen gehad. Ik kreeg veel spierpijn omdat mijn gewrichten en spieren zich weer in hun gezonde positie bevonden. Dat heeft voor mij positief uitgepakt. Door Aad ben ik bewuster geworden hoe ik met mijn lichaam om ga en geleerd dat je op het juiste moment je grens aan mag geven. Door zijn behandelingen ben ik meer gaan bewegen zowel lichamelijk als geestelijk. Ik sta letterlijk anders in het leven. Het is niet alleen de lichamelijke behandeling maar vooral de energetische insteek heeft er voor gezorgd dat er veel positieve veranderingen in mijn leven zijn gekomen. Ik zou iedereen Aad aanbevelen, hij en zijn vrouw zijn liefdevolle prachtige mensen en het is heel bijzonder dat je zijn dochter Eveline voelt tijdens zijn behandelingen.

 

Geplaatst in alles, Regenesis.