Man, 49 jaar, darmkanker patiënt stadium 4

Toen mij zes maanden geleden werd verteld dat ik darmkanker met uitzaaiingen had besloot ik om er alles aan te doen om het zelfhelende vermogen van mijn lichaam te reactiveren. Naast speciale voedingssupplementen en een speciaal anti-kanker dieet richt ik me ook op het oplossen van emotionele blokkades. En toen kwam Aad Orgelist op mijn pad. Zijn liefdevolle betrokken aandacht viel me als eerste op. Hypnotherapie was nieuw voor mij. Toen ik de sessie inging wist ik niet wat ik mocht verwachten. Mijn hyper actieve brein werd langzaam tot rust gebracht en zo kwam ik in een veilige staat van het onderbewuste. Na een bijzonder fijne regressie sessie zijn we nu weer aan het bouwen. Na elke sessie merk je hoe diep je bent gegaan en geven veel inzicht. Aad’s aanpak is veilig, vertrouwd en brengt je een grote stap verder in het adresseren van oude persoonlijke zaken. Zijn aanpak is een aanrader voor iedereen die het oude achter zich wil laten en een nieuwe start wil maken.

Geplaatst in alles, Regenesis.