Nekhernia

Ik had ernstige nekklachten na een ongeluk sinds juni 2020. Ik heb hiervoor diverse behandelingen gehad waaronder osteopathie en fysiotherapie. Deze behandelingen hadden altijd een kortdurend effect. Via een aanbeveling ben ik bij Aad Orgelist terechtgekomen.

Ik heb een energetische behandeling van ruim anderhalf uur gekregen. Ik was zeer verrast over het effect op mijn lijf en hoe het reageerde. Het voelde goed en ik ervaarde een soort lichtheid in mijn lichaam en tintelingen. De dagen erna ervaarde ik veel minder pijn. Vanwege de reisafstand heb ik daarna een paar behandelingen op afstand ontvangen en als afsluiting weer een fysieke behandeling in de praktijk van Aad. Het effect na afloop was prettig niet alleen voor mijn nek, maar ik voelde me totaal ontspannen en in balans. Mijn nek is nu veel soepeler en ik kan nu zonder pijn in slaap vallen.

Ik ervaar Aad als een deskundige behandelaar die op een respectvolle en op een liefdevolle manier met je omgaat. Het voelt heel natuurlijk. Gedurende de behandelingen onderhield hij wekelijks contact met mij om te evalueren hoe het gaat. Ik gun en beveel iedereen Aad Orgelist aan.

Agnes

Geplaatst in Regenesis.