Regenesis ®

Energetische therapie: Regenesis® 

Regenesis® therapie is een baanbrekende healing methode  die chronische problemen kan verhelpen of gunstig kan beïnvloeden waardoor het probleem beheersbaar wordt.

Deze behandeling kan voor veel gezondheidsklachten worden ingezet, waaronder:

  • Vrijwel alle voorkomende problemen aan de wervels, zoals nek- en rugklachten (ook versleten nekwervels en scheefstand), scoliose, kyfose, bekkenpijn, ischias, hernia, schoudergewrichten, frozen schoulder en RSI;
  • Hoofdpijn, clusterhoofdpijn, migraine, epilepsie, oorproblemen (tinnitus);
  • Stress, trauma, depressie, burn-out en chronische vermoeidheid;
  • Orgaanzwakten, zoals klachten aan de maag, darmen, prostaat, blaas, nieren en alvleesklier (diabetes 2);
  • Luchtwegen, astma, bronchitis;
  • Hormoonsysteem (endocriene systeem);
  • Verbetering van het immuunsysteem, in geval van chronische ziekten;
  • Huidaandoeningen zoals exceem en brandwonden.
  • Blessures

De behandeling

Er vindt een kort intake gesprek plaats. Indien nodig worden aard en oorzaak van de klachten  getoetst door middel van een gezichtsanalyse (pathologie van het gelaat). Deze kennis van de ‘diagnose van het gezicht’ is een onmisbaar instrument voor het herkennen van gezondheidsproblemen. Immers onverwerkte emoties en gezondheidsproblemen tekenen zich na verloop van tijd af op het gezicht en krassen die als het ware in het gelaat.

Mede afhankelijk van de klacht begint de Regenesis Therapie met een werveltherapie. Omdat de wervels via de spinale zenuwen verbonden zijn met de organen, vindt er een directe heling plaats, alsmede een controle van de intensiteit van de klachten. Vervolgens wordt elders op het lichaam, specifieke energetische drukpunten behandeld die de directe oorzaak zijn van het probleem, zoals de endocriene klieren, organen, traumapunten, gewrichten, e.d. . Dit gebeurt liggend op een behandeltafel. Ook wordt aandacht geschonken aan de mate van verzuring van het lichaam en worden adviezen gegeven over het voedingspatroon en aanvullende vitaminen en mineralen.

Wat is Regenesis Therapie

Regenesis® therapie een moderne en uitgekiende manier van magnetiseren. Via de handen en de vingers wordt op specifieke drukpunten van het (aangeklede) lichaam energie gegeven. De energie versterkt het zelfhelende vermogen van het lichaam, waardoor de klachten kunnen worden verminderd of weggenomen1. Zowel tijdens als na een energetische behandeling kunnen er, afhankelijk van de persoon, uiteenlopende reacties zijn. Het zijn aanwijzingen dat het zelfhelende vermogen in werking is gezet. Zo kan men warme of koude tintelingen voelen, emoties ervaren of de behoefte hebben om te bewegen. Daags er na kan tijdelijk spierpijn optreden omdat de stand van het lichaam is veranderd. Cliënten die behandeld worden voor migraine, overspannenheid of burn-out kunnen daags erna een reactie ondervinden van negatieve emoties die het lichaam verlaten.

De duur van de behandeling varieert van 1,5 - 2 uur.

De tarieven staan vermeld op de kolom rechts van deze bladzijde.

Aad Orgelist is  gecertificeerd NATUURGENEESKUNDIG REGENESIS THERAPEUT

BTW indentificatienummer: NL001200637B43

Regenesis® is een healingmethode die is ontwikkeld door Robert Rasmusson (USA), die de aanwezige Blue Dot Energie in het menselijk lichaam activeert, en in staat is om zieke en beschadigde cellen te regenereren. Door de Quantum-Academy in Nederland is deze methode uitgewerkt en geperfectioneerd, met het doel deze energetische therapie uit te dragen via gecertificeerde therapeuten.

 

 

Tarieven

Behandeling : € 60,-
Een sociaal tarief mogelijk voor mensen met een minimum inkomen.
Duur van de behandeling ca. 1,5 tot 2 uur.

Voor een consult: zie contact

1  Zie disclaimer