Ard

30 juli 2014

Regenesis behandeling door Aad Orgelist

De afgelopen jaren heb ik last van regelmatige migraine aanvallen. De laatste jaren neemt de regelmaat toe en heb ik één keer in de week een migraine aanval. In de praktijk betekent dit,  dat ik minimaal een halve dag per week op bed lig en verder niets kan.  Omdat ik zelfstandig ondernemer ben, kan ik me dergelijk tijdsverlies nauwelijks veroorloven. De huisarts wilde me een medicijn voorschrijven dat ik dagelijks moest innemen, daar voelde ik weinig voor. Alternatieve geneeswijzen kwamen eerlijk gezegd helemaal niet in mijn woordenboek voor tot ik in contact kwam met oud-collega Aad Orgelist die me vertelde over een  regenesis behandeling. Hij volgde een opleiding tot Regenesis Therapeut  en bood mij een behandeling aan. Daar ik niets te verliezen heb en ik Aad Orgelist vertrouwde heb ik daarin toegestemd. 

Ik heb het genoegen om al een kleine 10 jaar met Aad samen te werken. Wat Aad doet, doet  hij met overgave, of het nu gaat om inhoudelijke kennis over de logistieke sector, zijn schilderijen, het schrijven van boeken of het geven van energetische therapieën. Met hart en ziel en tomeloze energie bijt hij zich vast in deze materie  tot hij het op een zeer hoog niveau kan beheersen.

1e behandeling

Zonder een hoog verwachtingspatroon ben ik naar Maastricht afgereisd om de 1e behandeling van Aad Orgelist te ontvangen. Via energetische drukpunten zou er geprobeerd worden om mijn lichaam weer in balans te brengen. Op het eerste drukpunt voelde ik nog niet zo veel maar daar kwam snel verandering in bij het 2e drukpunt in de nek. Het leek wel of Aad de kern van mijn migraine te pakken had en de reactie van mijn lichaam was zo heftig dat ik op mijn knieën moest gaan zitten om niet flauw te vallen. Voor mijn gevoel had Aad de oorzaak van mijn hoofdpijn hiermee direct te pakken. Een week na de behandeling kon ik de plek in mijn nek nog voelen, maar ik had wel direct het gevoel dat het genezingsproces was ingezet. 

Overige sessies en resultaten

Na de eerste sessie heb ik nog een aantal sessies met Aad gedaan. De behandeling werd iets uitgebreid naar de hoofdpijnpunten in mijn hoofd. Ook hebben we een aantal sessies over afstand gedaan waarbij je het gevoel hebt dat er iemand in je ‘bovenkamer’ aan het rommelen is. 

Al met al kan ik concluderen dat de sessies me goed hebben gedaan. Ik ben nog niet geheel van mijn migraine aanvallen af maar de heftigheid van de aanvallen is behoorlijk afgenomen. In de praktijk betekend dit dat ik gewoon minder zware hoofdpijn heb en dat ik bijvoorbeeld weer kan lezen tijdens een dergelijke aanval. Ook de tijdspanne waarin ik klachten heb lijkt wat langer te worden. Ik heb met Aad afgesproken dat we nog een tijd doorgaan tot de resterende hoofdpijn  geheel verdwenen is, maar ik ben sowieso al erg tevreden met de huidige situatie.  

Ard de Vries 30 juli 2014

Geplaatst in alles, Regenesis.